AvG.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Ultimele subiecte
» Propunere !!!!
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptySam Mai 10, 2014 12:45 pm Scris de DaN.

» vreau in clan
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyMar Iul 30, 2013 10:20 pm Scris de tex

» Cerere intrare in clan
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyDum Apr 22, 2012 9:16 pm Scris de loveisintheair

» cerere de intrare in clan
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptySam Mar 26, 2011 11:16 am Scris de jocker.boy09

» New server WoW!
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyLun Noi 02, 2009 12:48 pm Scris de Vizitator

» Discutii Generale
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyJoi Apr 09, 2009 1:30 am Scris de Vizitator

» sal membrilor AvG as vrea sa intru in clan
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyJoi Dec 18, 2008 4:32 pm Scris de sm#3#ch#3#rul

» *TB*REMBOs
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyJoi Noi 27, 2008 8:58 am Scris de Adinutza x

» va salut :)
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming EmptyVin Oct 10, 2008 8:50 pm Scris de Vizitator

AvG.idle.ro
Top postatori
DaBoss (76)
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_lcapCerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_voting_barCerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_rcap 
Roby (49)
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_lcapCerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_voting_barCerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_rcap 
Vise (41)
L.U.C.I.F.3.R (14)
TuD0r* (8)
DuLc!k4U (5)
Ma cred ZEU dar nu-s (4)
Ndark (3)
REMBOs (3)
=<AvG>=aGaiN* (2)

Sondaj

Cum vi-i se pare forumul ?

Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_lcap67%Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_rcap 67% [ 4 ]
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_lcap33%Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_rcap 33% [ 2 ]
Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_lcap0%Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming I_vote_rcap 0% [ 0 ]

Total voturi : 6

Parteneri
Pentru link/banner exchange faceti un post in sectiunea Parteneri.
Connect:
AvG.idle.ro

Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming

4 participan?i

In jos

Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming Empty Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming

Mesaj  Ma cred ZEU dar nu-s Joi Iul 17, 2008 7:21 pm

nume: Dorin sau Doni
prenume: Danciu Dorin Marian
nick: Ma cred ZEU dar nu-s
steam: !!!
de cand joci cs: de 5 ani si 1 luna
clanuri: Am fost in TeG rezerva acuma 1 an la 0NY,dTc rezerva la s1a,-Eq- rezerva la EREE**
varsta: 18 ani

Am jucat astazi M1x cu DaBoss si cativa din clanul AvG si mia parut cool clanul si am zis hai sa incerc sa intru in clan
Ma cred ZEU dar nu-s
Ma cred ZEU dar nu-s
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 17/07/2008

Sus In jos

Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming Empty Re: Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming

Mesaj  DaBoss Joi Iul 17, 2008 7:39 pm

lol! "Copil Copac" lol!
Ma abtin... voi posta dupa ce isi dau ceilalti cu parerea Very Happy
DaBoss
DaBoss
Owner
Owner

Numarul mesajelor : 76
Varsta : 38
Localizare : Terra
Data de inscriere : 08/07/2008

https://avgclan.forum.st

Sus In jos

Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming Empty Re: Cerere de a intra in clanul AvG = Advance Gaming

Mesaj  Vise Joi Iul 17, 2008 8:16 pm

PROOOOOOOO copil copac :X:X:X hai cu pro-u !!! Smile)
Vise
Vise
Spammer
Spammer

Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 09/07/2008

Sus In jos

Mesaj  L.U.C.I.F.3.R Dum Iul 20, 2008 7:54 pm

Pro si ed la me

Bun venit
L.U.C.I.F.3.R
L.U.C.I.F.3.R
VIP
VIP

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 38
Localizare : Marte, No.13, Calla Lactee, Univers
Data de inscriere : 13/07/2008

Sus In jos

Mesaj  Vise Dum Iul 20, 2008 9:48 pm

Scris de L.U.C.I.F.3.R Astazi la 8:54 pm

Care "Bun Venit si unde?" Sad
Vise
Vise
Spammer
Spammer

Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 09/07/2008

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum